Hero
Strategies and tools
Smart Tags revolutionair vermogensbeheer met directe toegang tot machine-informatie

Breng een revolutie teweeg in uw bedrijfsmiddelenbeheerproces met onze geavanceerde technologie - door slimme tags te introduceren die direct toegang bieden tot vitale informatie over uw machines.

Features
Morale and productivity
Alle informatie die je nodig hebt

De Pi Tag identificeert elk apparaat zonder enige moeite. Stop met het zoeken naar serinummers en andere informatie, de Pi Tag is snel, flexibel en vooral handig!

Real-time updates

Real-time updates over onderhoudsschema's, gebruikspatronen en kritieke problemen

Downtime

Vermindering van downtime en verlaging van onderhoudskosten

Productiviteit en efficiëntie

Eenvoudige toegang tot belangrijke informatie over uw machines met een tik van uw telefoon

Content
Clear plan & Well-designed goals
Revolutioneer uw asset management proces

Welkom bij onze geavanceerde oplossing voor asset management, aangedreven door onze innovatieve technologie van slimme tags. We bieden een revolutionaire manier om uw machines en apparatuur gemakkelijk en efficiënt te monitoren. Onze slimme tags kunnen eenvoudig aan uw machines worden bevestigd, en met een eenvoudige tik op uw telefoon kunt u in real-time vitale informatie over uw machines bekijken.

Zeg vaarwel tegen de last van handmatige tracking en monitoring van uw assets. Onze slimme tags maken het voor u gemakkelijk om de onderhoudsschema's, gebruikspatronen en eventuele kritieke problemen van uw machines bij te houden die aandacht vereisen. Met onze technologie kunt u de downtime verminderen, de onderhoudskosten minimaliseren en de productiviteit verhogen.

Ontdek de toekomst van asset management met onze slimme tags. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen de controle over uw machines en apparatuur te krijgen.

Wat Process Improvement u kan bieden

Onze Diensten

Veilig & Betrouwbaar

Onze diensten zijn volgens de standaard normen van informatiebeveiliging opgebouwd. Wij voldoen aan de AWG en u kunt er op vertrouwen dat uw data veilig is. Onze specialisten hebben de kennis en kunde om u te vezekeren van een veilig systeem.

Al uw assets accuraat

Al uw assets in 1 overzicht. Bekijk uw assets en de actuele status vanaf elk device. Het Pi Management systeem is flexibel en kan worden aangepast naar uw eisen en wensen. Naast de standaard asset data heeft u de mogelijkheid om het systeem uit te breiden naar informatie die u wilt.   

Controlle & Verslagen

Bent u verantwoordelijk voor het onderhouden van alle assets in uw organisatie? dan heeft process improvement een functie die u veel kan helpen. Met onze automatische rapportage functie kunt u met 1 klik een gedetailleerd rapport opvragen van alle assets.

Snel en flexibel

Vraag van elke assets informatie op vanaf uw telefoon.

No more Excel

Geen papier of moeilijke Excel lijsten. Al uw assets beheren vanaf 1 systeem.

Op kantoor of thuis

Of je nou thuis of op kantoor werkt. Ons systeem is altijd bereikbaar.

Veilig

Process Improvement garandeerd dat uw data veilig is.

Rapporteren

Rapporteer envoudig en snel naar uw collega’s of directie.

Connectie met leveranciers

incidenten die gemeld worden komen direct bij uw leverancier terrecht.

Uw partner in proces verbetering

24/7 Award Winning Support

Makkelijk, snel en overal support. Process Improvement is award winner van de snelste afhandeling van incidenten. Ons systeem kan daarbij ook weinig incidenten laten ontstaan…

Feedback

U ben te reden waarom Process Improvement kan groeien. Zonder u hebben we geen doel en kunnen wij niet sturen. Laat uw feedback achter en groei samen met de nummer 1 organisatie in assets management.