Header
Snel &
Flexibel

De Pi TAG

Met de Pi TAG identificeert u gemakkelijk elk apparaat. Vraag gegevens op of stuur een bericht naar uw leverancier om direct een probleem te melden.

Bekijk de video
Header
Milieuvriendelijk
& Handig

De Pi digitale business kaart

Sla je contactgegevens zonder enige moeite rechtstreeks op in je connecties telefoon met slechts één klik. Pi helpt je hun contactgegevens te verkrijgen, zodat je de meest veelbelovende leads kunt identificeren en opvolgen. Je hoeft niets te installeren.

Header
The sky
is the limit

Pi Management system

Met ons systeem hou je overzicht over je assets en maak je het proces waarbij verschillende partijen aanwezig zijn makkelijk. Het Pi Management Systeem geeft al uw apparaten weer die u in gebruik heeft of apparaten die juist niet gebruikt worden. Ons systeem is veilig en flexibel.

previous arrow
next arrow
Slide
New
Office tool that can change your life

Alles voor je assetmanagement met de producten van Process Improvement

Onze hoofdfocus? Dat is het inzichtelijk maken van all uw apparaten. Door onze Pi Tags te gebruiken kunt u door uw telefoon tegen de tag aan te houden waardevolle informatie naar boven halen. Zo hoeft u niet rondom het apparaat te zoeken naar serienummers e.d. Met ons systeem kunt u ook direct rapporteren naar uw leverancier wanneer er onderhoudt nodig is. Tevens kunt u waardevolle datums zoals de laatste onderhoudsdatum en kalibratie datum toevoegen.

0#

In
Nederland

0/7

Customer
Support

0+

Happy
Customer

Alle informatie 

Maak al je devices inzichtelijk en meld direct naar je leverancier!

Wacht niet langer en geef jouw asset management een boost. Ondersteun je medewerkers op de werkvloer door de Pi Tag aan te schaffen. Maak al je apparaten inzichtelijk, van complexe machines tot aan laptops de Pi Tag herkent het allemaal.  

 

Slide

No life without Pi

Wij brengen je assets en processen terug naar 1 centrale plek. Door onze NFC technologie en passende Pi Management System maken wij jou processen sneller en efficiënter. Tevens maken wij het makkelijk voor je personeel om de machines te onderhouden, te monitoren en te identificeren. Process Improvement is een organisatie die mee denkt en zich flexibel opstelt.

Melden & Rapporteren

Een totaal overzicht van je devices en het aantal meldingen. Rapporteer direct aan je collega’s en zie realtime hoe het op de werkvloer, laboratorium of fabriek er aan toe gaat.

Building blocks

Iets unieks nodig? Process Improvement kan het voor je bouwen. Door middel van building blocks en onze programmeurs creëren wij een unieke oplossing.

Directe identificatie

Niet meer zoeken naar serienummers, mac adresen en het aantal uitgevoerde onderhoudsmomenten. Bekijk het nu snel en simpel met de Pi Tag en Pi management systeem.

Koppelingen

Meld direct een incident of defecte apparaat aan uw leverancier. Via de Pi Tag heeft uw leverancier alle informatie over het apparaat en kan is iedereen in uw organisatie op de hoogte.

Producten

Maak je processen & assets overzichtelijk

Melden & Rapporteren

Een totaal overzicht van je devices en het aantal meldingen. Rapporteer direct aan je collega’s en zie realtime hoe het op de werkvloer, laboratorium of fabriek er aan toe gaat. 

Building blocks

Iets unieks nodig? Process Improvement kan het voor je bouwen. Door middel van building blocks en onze programmeurs creëren wij een unieke oplossing. 

Lead generatie

Maak u lead inzichtelijk direct na het connecten met iemand. Door middel van onze Pi Cards heeft een u totaal overzicht van iedereen waar u net gegevens mee hebt gedeeld. 

Makkelijk & mobiel

Vanaf elk apparaat te bereiken, gemakkelijk en snel. Onze software is webbased maar kan ook via een app werken.

Slide
You won’t believe what you read
Ideal for the sales department

Wanneer uw door middel van de digitale visitekaart gegevens uitwisselt komt dit in uw dashboard terecht. Dit wordt geïdentificeerd als een lead. U kunt op basis van wat u wilt verkopen de belangrijke variabelen zien. Dit kunnen bijvoorbeeld de productie tijden, storingen, actuele staat van de machine zijn. Op deze manier heeft een continue overzicht van uw assets.

Ideal for everyone

Of u nou een groot of klein bedrijf heeft, duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Dus draag bij door het aanschaffen van een digitale visitekaart van Process Improvement. Voor elke kaart die wij verkopen helpen we met het planten van een boom in Suriname. Dit doen we jaarlijks met iedereen die mee wilt doen.